Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Pokemon Twilight Masquerade Booster Box [SV06]

Pokemon Twilight Masquerade Booster Box

€ 119,88
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 114,88 per stuk
  • Koop 6 voor € 109,88 per stuk

Welkom in de betoverende wereld van Kitakami, een plaats waar mensen en Pokémon in harmonie samenleven met de natuur. In de Pokemon Twilight Masquerade Booster Box [SV06] wordt de sluier opgelicht van de legendarische, gemaskerde Pokémon Ogerpon, die verschijnt in vier indrukwekkende Tera Pokémon ex vormen.

Dit nieuwste avontuur introduceert niet alleen Ogerpon, maar ook andere nieuw ontdekte Pokémon zoals Bloodmoon Ursaluna ex en Sinistcha ex. Krachtige Pokémon zoals Greninja, Dragapult en Magcargo schitteren als Tera Pokémon ex, wat zorgt voor een dynamische spelervaring. De set is rijkelijk gevuld met meer dan 160 kaarten, waaronder meer dan een dozijn nieuwe Pokémon ex en uitgebreide ACE SPEC kaarten die strategische diepgang aan je spel toevoegen.

De Pokemon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade uitbreiding biedt ook meer dan 30 nieuwe Trainerkaarten en tientallen Pokémon- en Trainerkaarten met speciale illustraties die elke verzamelaar zal waarderen. Elk boosterpakket van deze spannende nieuwe set bevat 10 kaarten, waarmee de trainers hun verzameling kunnen uitbreiden en hun tegenstanders kunnen overwinnen.

Ben je klaar om de mysteries van Kitakami te ontrafelen en je macht als Pokémon-trainer te bewijzen? Verzeker jezelf van je Pokemon Twilight Masquerade Booster Box [SV06] en duik in een festival van mysterie en avontuur!