Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Star Wars: Destiny Awakenings Booster Box

Star Wars: Destiny Awakenings Booster Box

€ 97,99
Momenteel Uitverkocht

Captain Phasma en Count Dooku strijden met Han Solo en Luke Skywalker in de Jedi Temple op Coruscant. Jango Fett en Jabba the Hutt strijden met Rey en Finn als ze door de ijzige vlakten van Starkiller Base passeren. Speel je eigen epische saga, "what if" gevechten in Star Wars Destiny, een collectible Dice en TCG voor twee spelers!

In elk spel van Star Wars Destiny, verzamelen je een klein team van iconische personages en vecht je, om je vijanden te verslaan, met behulp van de dobbelstenen en de kaarten in je deck. Om succesvol te zijn te en je tegenstander te slim af te zijn, moet je een zorgvuldig afweging maken tussen de beschikbare opties. Verbeter je deck met nieuwe dobbelstenen en kaarten uit de Star Wars Destiny Awakenings Booster Box om alle mogelijkheden tot je beschikking te hebben.

Want als je ooit heb afgevraagd wie een duel zou winnen tussen twee teams van helden en schurken uit de Star Wars-universum met misschien wel een hele andere uitkomst dan is er is geen betere manier om erachter te komen dan met Star Wars Destiny.

Ieder booster Star Wars Destiny Awakenings bevat vijf gerandomiseerde kaarten en een premium dobbelsteen, onderverdeeld in drie common kaarten, een uncommon kaart, en een zeldzame of legendarische kaart met een overeenkomstige dobbelsteen.

Een Star Wars Destiny Awakenings booste box bevat 36 Star Wars Destiny Awakenings boosters.