Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

YuGiOh! - Valiant Smashers Booster Box

YuGiOh! - Valiant Smashers Booster Box

Normale prijs € 72,50 Speciale prijs € 59,88
Vandaag Verzonden

Ontdek de dynamiek van YGO - Valiant Smashers Booster Box, een nieuw en spannend hoofdstuk in de wereld van Yu-Gi-Oh! Dit innovatieve boosterpakket brengt drie gloednieuwe thema's die elke duel een unieke wending geven.

Een van de meest opwindende aspecten van YGO - Valiant Smashers is de heropleving van machtige monsters uit vervlogen tijden. Deze wezens, tot leven gewekt uit de schaduwrijke wereld van Mementolan, vormen een onophoudelijke golf van tegenstanders. Spelers kunnen een leger van monsters opbouwen, om vervolgens de stukken te hergebruiken en de indrukwekkende Level 11 boss monster, Tecuhtlica, met 5000 ATK, op te roepen.

Verder introduceert Valiant Smashers een uniek thema rond twee briljante ridders die een magische mecha golem oorlogsrobot hebben gecreëerd. Dit innovatieve deck maakt gebruik van een combinatie-aanvalsstrategie, waarbij monsters direct vanuit het deck als Doorlopende Valstrikken kunnen worden gespeeld. Van daaruit kunnen ze worden opgeroepen naar de Monsterzone, opbouwend naar een indrukwekkende Level 12 Synchro Monster dat je een kaart laat trekken en het sterkste monster van je tegenstander vernietigt.

Daarnaast brengt YGO - Valiant Smashers het mysterie van een raadselachtig glasinstrument aan het licht. Dit Pendulum & Link strategie deck biedt een non-stop reeks van keuzes tussen licht en duisternis, genezing of schade. Maar is alles wel zoals het lijkt?

De Valiant Smashers booster set bevat 60 kaarten:

  • 10 Ultra Rares
  • 15 Super Rares
  • 35 Rares Bovendien zijn 15 kaarten uit de set ook verkrijgbaar als Collector’s Rares, en 3 kaarten als Quarter Century Secret Rares.

Elk boosterpakket van YGO - Valiant Smashers bevat 7 kaarten:

  • 1 foliekaart per pakket
  • 6 Rare kaarten per pakket

De YGO - Valiant Smashers Booster Box is een essentiële toevoeging voor verzamelaars en strategen in de Yu-Gi-Oh! gemeenschap. Het belooft een vernieuwde dynamiek in duels met zijn unieke kaarten en thema's.