Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

YUGIOH - Darkwing Blast - Booster Box

YUGIOH - Darkwing Blast - Booster Box

€ 89,88
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 84,88 per stuk

Stijg deze oktober op naar de nachtelijke hemel! Darkwing Blast is de nieuwste core booster voor het Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME (TCG). Met deze set van 100 kaarten kun je de hoogte in met nieuwe kaarten voor Crow's beroemde "Blackwing"-strategie uit Yu-Gi-Oh! 5D's. Er verschijnen gloednieuwe thema's en nieuwe kaarten die je kunt opnemen in het deck dat je al hebt! Darkwing Blast zit vol met kaarten die je spel naar een hoger niveau tillen! Hier is slechts een deel van wat je kunt verwachten:

- De veren vliegen met gloednieuwe "Blackwing" kaarten! Probeer nieuwe Tuners die het een koud kunstje maken om een vlaag van Synchro Summons uit te voeren en ontgrendel nieuwe mogelijkheden met een nieuw "Blackwing" Synchro Monster! Zorg ervoor dat u uw "Blackwing" kaarten... van Legendary Duelists: Season 2 en Legendary Duelists: White Dragon Abyssto om je Blackwing Deck klaar te maken voor actie.
- Een nieuwe versie van Crow Hogan's Black-Winged Dragon die je tegenstander grote schade kan toebrengen en elke kaart op het veld kan vernietigen tijdens de beurt van je tegenstander!
- Spannende nieuwe strategieën!
- Nieuwe kaarten voor thema's uit het verleden!
- De voortzetting van het World Premiere thema dat debuteerde in Power of the Elements!
- En meer!

De Darkwing Blast booster set bevat 100 nieuwe kaarten:
50 Commons
26 Super Rares
14 Ultra Rares
10 Secret Rares
*Set inhoud onder voorbehoud van wijzigingen