GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

YuGiOh! - Phantom Nightmare Booster Box

YuGiOh! - Phantom Nightmare Booster Box

€ 73,50
Vandaag Verzonden
  • Koop 2 voor € 68,50 per stuk

Ontdek de duistere hoeken van de YuGiOh! universum met de nieuwste aanwinst: YuGiOh! Phantom Nightmare Booster Box. Een verzameling van 100 gloednieuwe kaarten staat klaar om uit de schaduwen te treden en jouw deck een angstaanjagende krachtboost te geven. Van de terugkeer van de beruchte Yubel tot de stormachtige Majespecters, dit pakket belooft zowel dromen als nachtmerries tot leven te brengen.

Yubel, zowel bondgenoot als vijand van Jaden in Yu-Gi-Oh! GX, maakt een langverwachte comeback. Met nieuwe Effect Monsters, Spells en Traps onthult Phantom Nightmare een geheel nieuwe strategie rondom Yubel. Gebruik de oorspronkelijke drie vormen van Yubel of verras je tegenstander door een nieuwe "Yubel" Fusion Monster te Fusion Summonen met hun monsters als Fusion Material.

De wervelende Majespecters maken ook hun terugkeer. Deze listige Pendulum Monsters zijn een uitdaging om vast te pinnen, beschermd als ze zijn tegen doelgerichte of vernietigende effecten van tegenstanders. Voor het eerst introduceren we "Majespecter" monsters voor je Extra Deck, inclusief een nieuwe Rank 4 Xyz/Pendulum Monster en een Link-2 Link Monster, om je "Majespecter" arsenal te versterken.

Bereid je voor op een ritueel renaissance met een splinternieuw thema gericht op Ritual Summoning. Deze kaarten kunnen zowel op zichzelf staan als bestaande decks verrijken die LIGHT Warrior en/of LIGHT Dragon Ritual Monsters Ritual Summonen.

Phantom Nightmare brengt de hitte met een gloednieuw, wereldwijd geïntroduceerd Pyro thema, dat de veldslagen van een oude strijd opnieuw laat ontvlammen. Verzamel je Maze of Millennia voor je exemplaren van Bonfire en wees klaar voor de lancering van Phantom Nightmare.

Met meer dan 100 nieuwe kaarten, waaronder 10 Secret Rares, 14 Ultra Rares, 26 Super Rares en 50 Commons, belooft Phantom Nightmare een schat aan ontdekkingen. Een speciale kaart is uitsluitend verkrijgbaar als Quarter-Century Secret Rare, een echte zeldzaamheid voor verzamelaars en spelers.

Stap in de schaduwrijke wereld van YuGiOh! Phantom Nightmare Booster Box en onthul de geheimen die in het duister wachten. Zijn jullie klaar om de nachtmerrie te trotseren?