Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Almoravid: Reconquista and Riposte in Spain 1085-1086
BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
60 tot 360 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Dice Rolling, Point to Point Movement

Almoravid: Reconquista and Riposte in Spain 1085-1086

BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
60 tot 360 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
€ 92,88
Momenteel Uitverkocht

Ontdek de meeslepende wereld van Almoravid: Reconquista and Riposte in Spain 1085-1086, een boeiend strategisch bordspel dat je terugvoert naar het tijdperk van de Reconquista in Spanje. Tijdens dit historische conflict streden moslim- en christelijke koninkrijken om de macht en controle over het Iberisch schiereiland. Dit spel biedt een unieke kans om deel te nemen aan deze belangrijke periode uit de geschiedenis en je tactische vaardigheden op de proef te stellen.

In Almoravid: Reconquista and Riposte in Spain 1085-1086 kiezen spelers een kant - de moslims of de christenen - en leiden ze hun legers om territorium te veroveren, vijandelijke troepen te verslaan en uiteindelijk de overwinning te behalen. Het spel bevat een prachtig ontworpen kaart van Spanje, gedetailleerde speelstukken en een uitgebreid regelboek dat zowel nieuwe als ervaren spelers zal aanspreken.

Het spel moedigt zowel strategisch denken als historisch onderzoek aan, waardoor spelers de kans krijgen om meer te leren over de complexe geopolitieke situatie in de 11e eeuw. Met een scala aan spelmechanismen en een diepgaand systeem voor oorlogsvoering en diplomatie, biedt Almoravid: Reconquista and Riposte in Spain 1085-1086 een uitdagende en lonende spelervaring.

Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de Reconquista met Almoravid: Reconquista and Riposte in Spain 1085-1086. Dit strategische bordspel is een must-have voor liefhebbers van geschiedenis en strategische spellen en zorgt voor een onvergetelijke spelavond.

Spelmechanismen
Dice Rolling, Point to Point Movement
Designer
Volko Ruhnke
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!