Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Ankh: Gods of Egypt – Guardians Set
BGG Rating
7.9
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans

Ankh: Gods of Egypt – Guardians Set

BGG Rating
7.9
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
Normale prijs € 46,88 Speciale prijs € 41,50
Vandaag Verzonden

Hoewel alle goden macht en verantwoordelijkheid bezitten die verder gaan dan die van de sterfelijke kennis, zijn ze zelf nooit gelijk geschapen. Niet allen besloegen de wereld zoals de machtige zon, of voerden het bevel over het rijk van de doden, of vertegenwoordigden zelfs alle kattensoorten in hun koninklijke majesteit.

De lagere goden en demonen kenden hun plaats en voorspelden dat hun voortbestaan ​​zou afhangen van het verkrijgen van gunst bij de ene beschermheer die de kosmos zou domineren als alles klaar was. Het was niet een kwestie van volgelingen of dat hun taken van minder belang waren. Maar de grillen van het lot en het kosmische getij hadden hen achtergelaten zonder grote monumenten en legioenen toegewijde volgelingen. Dat was de aard van een goddelijk bestaan.

Voor de beschermgoden die hen hulp verlenen, gebruiken deze Wachters hun talenten in de naam van hun beschermheren, wat hun grootsheid vergroot en hun toegewijde volgelingen beschermen als hun eigen. Het dienen van de machtigen was hun beste manier om deze oorlog te doorstaan ​​en alle oorlogen te beëindigen.

The Guardians Set introduceert een nieuwe set Guardians die klaar staan ​​om de goden te vergezellen in hun zoektocht. De meeste Guardians in deze set zijn verschrikkelijke demonen met wrede vermogens die de goden liever aan hun zijde hebben dan tegen hen te gebruiken. De introductie van nieuwe Guardians in het spel geeft nieuwe opties om uit te kiezen, waardoor de mogelijkheden voor verschillende combinaties en interacties voor elk spel toenemen. De aan- of afwezigheid van elke Guardian kan een diepgaande invloed hebben op de gameplay-dynamiek.

De Guardians-set wordt geleverd met:

11 Guardian-figuren:
-3 Mafdet-figuren
-2 Am-Heh-figuren
-2 Pazuzu-figuren
-2 Ammit cijfers
-2 Shezmu-figuren
5 Guardian-kaarten

Designer
Eric M. Lang
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!