Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Ankh: Gods of Egypt – Pharao
BGG Rating
8.1
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig

Ankh: Gods of Egypt – Pharao

BGG Rating
8.1
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
Normale prijs € 52,50 Speciale prijs € 43,88
Vandaag Verzonden
Sleevepakket meebestellen?
Standaard sleeves € 9,98
Non-Glare sleeves € 6,48
Nee, geen sleevepakket
Stap in de wereld van goden en sterfelijke mannen in Ankh: Gods of Egypt – Pharao, een boeiend spel dat je meeneemt naar het rijke verleden van de oude Egyptische beschaving. Als de goddelijke strijd losbarst, staat één figuur centraal: de Farao van heel Egypte!

In deze uitbreiding op Ankh: Gods of Egypt speel je niet alleen met de goden, maar ook met de heerser van het land zelf. Als god is het jouw taak om je invloed uit te oefenen op het koninklijke paleis en de Farao te overtuigen van je goddelijke superioriteit. De godenstrijd is weliswaar hemels, maar vergeet niet je dominantie over de menselijke aangelegenheden te versterken.

De Pharao-uitbreiding introduceert een geheel nieuwe laag in het spel, met 31 figuren, waaronder de Gouden Farao en priesters van verschillende Egyptische goden zoals Ra, Isis, Osiris en Horus. Het spel bevat ook een paleisdashboard, Sfinx tokens en -kaarten, en een heel scala aan politieke kaarten om je strategie nog meer diepte te geven.

Ankh: Gods of Egypt – Pharao brengt het goddelijke conflict dicht bij de wereld van de mensen. Het is een strijd die niet alleen in de hemel, maar ook op aarde wordt uitgevochten. Laat de strijd beginnen en wie weet, word jij misschien de enige ware god van Egypte!
Designer
Eric M. Lang
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!