Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Brazil: Imperial (Nederlandstalig)
BGG Rating
7.7
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Card Play Conflict Resolution, Contracts, Grid Movement, Hexagon Grid, Modular Board, Once-Per-Game Abilities, Open Drafting, Solo / Solitaire Game, Tile Placement, Variable Player Powers

Brazil: Imperial (Nederlandstalig)

BGG Rating
7.7
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 52,88
Vandaag Verzonden

Verdiep je in de rijke historie van Brazilië met het strategische bordspel "Brazil: Imperial (Nederlandstalig)". Als monarch van weleer is het jouw taak om je in het ruige landschap van historisch Brazilië te begeven, waar je je eigen rijk creëert tussen de 16e en 19e eeuw. Dit spel brengt je op een reis waar handel drijven, gebieden verkennen, en het opbouwen van een krachtig leger centraal staan.

In "Brazil: Imperial (Nederlandstalig)" start je het spel door een van de beschikbare monarchen te kiezen, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Terwijl sommige focussen op wetenschap en verkenning, zijn anderen weer sterker in gevechten. Jouw persoonlijke speelbord en componenten geven je de middelen die je nodig hebt om het landschap van Brazilië te domineren.

Je begeeft je op een modulaire landkaart die echte regio's van Brazilië representeert, waarbij je gebruik maakt van werknemersplaatsing, gebiedsmajoriteit en individuele krachten om je rijk uit te breiden. Terwijl je je doelen bereikt en missies voltooit, open je de weg naar geavanceerde tijdperken met nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden en overwinningspunten.

Jouw actiefase bestaat uit zeven mogelijke acties:

  • Uitzetten: Zet militaire eenheden in voor exploratie en verdediging.
  • Framen: Koop kaarten van historische figuren om speciale krachten en overwinningspunten te vergaren.
  • Bouwen: Richt boerderijen, mijnen, steden en andere constructies op om bronnen te genereren.
  • Renoveren: Renoveer verouderde gebouwen voor nieuwe bronnen.
  • Produceren: Creëer basismaterialen zoals hout en suikerriet om overwinningspunten en waardevolle producten te verkrijgen.
  • Haven: Verzamel basisbronnen in de haven.
  • Handel: Verhandel je grondstoffen voor goud en speciale kaarten die je rijk kunnen verbeteren.

Daarnaast is er een bewegingsfase, waarin je nieuwe gebieden kunt verkennen of andere spelers aanvallen. De gevechten worden beslist op basis van de kracht van de betrokken troepen, waarbij kaarten deze waarden kunnen beïnvloeden.

Het "Brazil: Imperial (Nederlandstalig)" bordspel introduceert een "Euro X" spelconcept, een kruising tussen Eurogames, waar het managen van middelen centraal staat, en 4X-spellen die draaien om verkennen, uitbreiden, exploiteren en uitroeien. Door deze innovatieve combinatie en de modulaire landkaarten, biedt elk spel een nieuwe, unieke ervaring.

Stap in de schoenen van een historische monarch en bouw aan een toekomst van welvaart, vrijheid en vrede in het fascinerende spel "Brazil: Imperial (Nederlandstalig)".

Spelmechanismen
Card Play Conflict Resolution, Contracts, Grid Movement, Hexagon Grid, Modular Board, Once-Per-Game Abilities, Open Drafting, Solo / Solitaire Game, Tile Placement, Variable Player Powers
Designer
Zé Mendes
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!