Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Cartographers: Map Pack Collection (Nederlandstalig)
BGG Rating
8.0
Taal
Nederlands
Aantal spelers
1 tot 12 spelers
Speelduur
30 tot 60 minuten
Leeftijd
10+
Spelmechanismen
Bingo, End Game Bonuses, Grid Coverage, Paper-and-Pencil

Cartographers: Map Pack Collection (Nederlandstalig)

BGG Rating
8.0
Taal
Nederlands
Aantal spelers
1 tot 12 spelers
Speelduur
30 tot 60 minuten
Leeftijd
10+
BGGID
Normale prijs € 28,88 Speciale prijs € 22,50
Vandaag Verzonden
Welkom, aankomende cartograaf, in de fascinerende wereld van de "Cartographers: Map Pack Collection (Nederlandstalig)". Deze verzameling bevat drie unieke kaarten, elk met hun eigen thematische wendingen en gameplay toevoegingen om je spel van Cartographers of Cartographers Heroes te verrijken.

De drie kaarten, eerder afzonderlijk verkocht, zijn nu gecombineerd tot een enkele gebundelde collectie. Deze bevat: Nebblis, met een vulkaanruimte en bijbehorende kaarten; Affril, met zes eilanden en nieuwe scorekaarten; en Undercity, met boven- en ondergrondse regio's.

Nebblis, de kaart vol verrassingen, bevat 75 dubbelzijdige kaartvellen met een vulkaanruimte. Wanneer de vulkaankaarten onthuld worden, voel je de kracht van de natuur terwijl je de door de vulkaan aangerichte vernietiging op je kaartvellen tekent.

In Affril, een wereld van eilandhoppen, kies je twee starteilanden waarop je begint te tekenen. Naarmate het spel vordert, breid je je territorium uit over de zes eilanden, maar alleen als je bereid bent om munten te spenderen.

Tenslotte daal je af naar de Undercity. Deze kaart daagt je uit om vormen volledig boven of onder de grond te tekenen terwijl je ervoor zorgt dat alle vormen met elkaar verbonden blijven.

Met de Cartographers: Map Pack Collection (Nederlandstalig) ontdek je nieuwe rijken, hun geheimen, en wellicht word jij wel de grootste cartograaf van het koninkrijk!
Spelmechanismen
Bingo, End Game Bonuses, Grid Coverage, Paper-and-Pencil
Designer
Jordy Adan
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!