Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Decrypto (Engelstalig)
BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 8 spelers
Speelduur
15 tot 60 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Communication Limits, Targeted Clues, Team-Based Game

Decrypto (Engelstalig)

BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 8 spelers
Speelduur
15 tot 60 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
€ 25,88
Momenteel Uitverkocht
In Decrypto (Engelstalig), gaan spelers in twee teams de strijd aan, waarbij elk team probeert de gecodeerde berichten van hun teamgenoten correct te interpreteren, terwijl ze codes kraken die ze onderscheppen van het tegenovergestelde team.

Elk team krijgt zijn eigen scherm, waar ze vier kaarten in vakken genummerd 1-4 verstoppen. Iedereen in hetzelfde team kan de woorden op deze kaarten zien, terwijl de woorden verborgen blijven voor het tegenovergestelde team. In de eerste ronde neemt een teamlid een codekaart die drie van de cijfers 1-4 in een bepaalde volgorde laat zien, bijvoorbeeld 4-2-1. Ze geven dan een gecodeerd bericht dat hun teamgenoten moeten gebruiken om deze code te raden.

Het spel gaat verder met het raden van codes en het geven van aanwijzingen. Als een team correct raadt, ontvangen ze een witte markering van succes; zo niet, dan moet mijn team het nummer correct raden of een zwarte markering van falen ontvangen. De rondes gaan door totdat een team ofwel zijn tweede witte markering (en daarmee het spel wint) of zijn tweede zwarte markering (en daarmee het spel verliest) verzamelt.

Decrypto (Engelstalig) is een spel van strategie, communicatie en deductie, waarbij spelers hun geest scherp moeten houden en hun codes moeten beschermen. Het is een spel dat je steeds opnieuw wilt spelen, waarbij elke ronde een nieuwe uitdaging biedt.
Spelmechanismen
Communication Limits, Targeted Clues, Team-Based Game
Designer
Thomas Dagenais-Lespérance
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!