Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Decrypto NL
BGG Rating
7.8
Taal
Nederlands
Aantal spelers
3 tot 8 spelers
Speelduur
15 tot 60 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Communication Limits, Targeted Clues, Team-Based Game

Decrypto NL

BGG Rating
7.8
Taal
Nederlands
Aantal spelers
3 tot 8 spelers
Speelduur
15 tot 60 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 28,88 Speciale prijs € 23,88
Vandaag Verzonden
Duik in de opwindende wereld van cryptografie met Decrypto NL, waar teams strijden om gecodeerde berichten te ontcijferen en de codes van de tegenpartij te kraken. Elk team heeft zijn eigen scherm met vier kaarten in vakjes genummerd van 1-4. Deze woorden zijn zichtbaar voor je eigen team, maar verborgen voor de tegenstanders.

In de eerste ronde krijgt een teamlid een codekaart die drie van de cijfers 1-4 in een bepaalde volgorde toont. Om de code te ontcijferen, geven ze een gecodeerd bericht dat hun teamgenoten moeten interpreteren. Als ze de code correct raden, geweldig! Zo niet, dan krijgen ze een zwarte stip van falen.

Vanaf de tweede ronde moet een teamlid opnieuw een aanwijzing geven over hun woorden om een genummerde code te matchen. De tegenpartij probeert dan onze genummerde code te raden. Als ze correct zijn, krijgen ze een witte stip van succes, zo niet, dan moet mijn team de code correct raden of een zwarte stip van falen ontvangen.

De rondes gaan door totdat een team zijn tweede witte stip (winnend spel) of zijn tweede zwarte stip (verliezend spel) verzamelt. Spellen duren meestal tussen de 4-7 rondes. Als na acht rondes geen van beide teams heeft gewonnen, moet elk team proberen de woorden van het andere team te raden; het team dat de meeste woorden correct raadt, wint.

Decrypto NL is een intense en strategische uitdaging die zowel je verstand als je teamwerk op de proef stelt. Het is tijd om je codering en decodering vaardigheden te tonen!
Spelmechanismen
Communication Limits, Targeted Clues, Team-Based Game
Designer
Thomas Dagenais-Lespérance
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!