GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Fertility
BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
15 tot 60 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Modular Board, Set Collection, Tile Placement

Fertility

BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
15 tot 60 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 43,88 Speciale prijs € 32,88
Vandaag Verzonden
Stap in de wereld van het oude Egypte met het spel Fertility. Als nomarch onder de farao, wordt u belast met het beheer van een metropool en haar regio. De overstromingen van de Nijl naderen hun einde en de landen van de vallei staan klaar om hun rijkdom te bieden.

Fertility is meer dan een eenvoudig resource management spel. Het stelt u voor uitdagende keuzes en strategieën. Elke beurt, verzamelt u enkele van de rijkdommen van de Nijlvallei en beslist onmiddellijk hoe u deze wilt gebruiken: voorzie één van uw winkels van voorraden om geld te verdienen, of besteed ze aan het bouwen van nieuwe districten die u nieuwe mogelijkheden bieden.

Wees echter voorzichtig, uw keuzes zijn onomkeerbaar. Zodra uw middelen in uw winkels zijn opgeslagen, kunnen ze niet worden verplaatst of opnieuw worden gebruikt tot het einde van het spel. Elk middel dat u niet uitgeeft aan het einde van uw beurt gaat definitief verloren. Optimaliseer uw beurten en keuzes als u wilt winnen.

Het spelverloop is snel en eenvoudig met drie stappen. U begint met het plaatsen van een van uw valleitegels op het centrale bord om middelen te verzamelen: albast, runderen, papyrusbloemen, druiven of tarwe. Vervolgens heeft u de kans om deze middelen te besteden aan het bouwen van een nieuw districttegel op uw metropoolbord, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ten slotte voorziet u uw winkels in uw metropool door de resterende middelen op te slaan.

Het spel eindigt na 9 beurten en elke volledig bevoorraadde winkel levert geld op voor de eigenaar. De speler met het meeste geld is de winnaar. Duik in Fertility, en ontsluit de rijkdom van de Nijlvallei.
Spelmechanismen
Modular Board, Set Collection, Tile Placement
Designer
Cyrille Leroy
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!