Nieuw

Bij Spellenvariant bieden we altijd als eerste de nieuwste spellen aan. Hoe dat kan? We kopen jouw nieuwe bordspellen of nieuwe trading card games direct in bij de leverancier. Zo weet weet je dat je het laatste aanbod als eerst vindt op SpellenVariant. Dat betekent: gecureerde, authentieke spellen, snelle levering, goede service en geen verrassingen. Welk nieuw spel kies jij?

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nieuwste Spellen 2023

Ben jij een fervent verzamelaar? Een fanatieke trading card game-speler? Een old-school bordspel liefhebber? Of gewoon op zoek naar iets nieuws om te spelen, omdat het wel weer tijd is voor een goed, nieuw gezelschapsspel in de kast? Geen zorgen, wij zijn er voor je. Op deze pagina ontdek je namelijk onze nieuwste toevoegingen.

Waarom je juist hier aan het goede adres bent? Nou, bij Spellenvariant.nl streven we er naar om je dagelijks te voorzien van de nieuwste spellen van 2023. Dagelijks, zeg je? Yep, dat klopt. We zijn elke dag druk bezig om  een gecureerde selectie samen te stellen van gloednieuwe spellen, die nog maar net op de markt zijn.

Zit jij met smart te wachten op dat ene spel dat binnenkort uit komt? Dan ben je bij SpellenVariant.nl op de goede plek.

 

Nieuwe bordspellen en nieuwe Trading Card Games

Laten we eerlijk zijn. Net als iedere spelliefhebber wil jij af en toe iets nieuws. Om je speelavonden, feestdagen en luie zondagen nét dat beetje extra bijzonder te maken.

Je wil daarom als eerste van je vriendengroep of familie de nieuwste bordspellen, nieuwe gezelschapsspellen en nieuwste kaartspellen in huis hebben. Want hoe leuk is het als jij́ met de laatste toevoeging aan het Gloomhaven universum (Frosthaven!) komt aanzetten, de nieuwste Pokémon Booster Box, One Piece Giftbox of Terraforming Wars uitgave aan komt zetten?

Wat er te kiezen valt? Nou, dat hangt af van je voorkeur. Er zijn met regelmaat nieuwe strategische bordspellen om uit te kiezen, maar net zo goed nieuwe worker Placement bordspellen en nieuwe area control bordspellen.

Maar ook als je op zoek bent naar een specifiek genre, dan helpen we je met plezier. Geen probleem zelfs. Je vindt in ons assortiment namelijk altijd nieuwe deck Building gezelschapsspellen, nieuwe coöperatieve bordspellen en nieuwe historische wargames van GMT Games.

Leuk om te weten: Het loont om onze pagina regelmatig te checken, om op de hoogte te blijven van de nieuwste spellen. Want: we voegen voortdurend nieuwe titels toe.

 

Nieuwste Pokémon kaarten

Ja, inderdaad, ook wij zijn om. Pokémon zijn dé trendsetter als het gaat om nieuwe trading card games uitgaven. Net als andere liefhebbers zitten wij iedere keer weer met smart te wachten op nieuwe Pokémon Booster Boxen en nieuwe Pokémon Trainer Boxen. Het blijft bijzonder, hoe je als volwassen man of vrouw zo enorm uit kan kijken naar die ene nieuwe kaart.

Je begrijpt het waarschijnlijk als: Als Pokémon liefhebber zit je bij ons goed. We hebben de laatste boxen met de nieuwste Pokémon kaarten als eerste op voorraad, zodat je je verzameling kunt uitbreiden. Refresh de pagina regelmatig, en duik elke week weer in de wereld van Pikachu, Charizard en die vele andere geliefde Pokémon.

Wat ons uniek maakt, is dat we jou als eerste - betrouwbaar en met gegarandeerde levering - de nieuwste boosterboxen kunnen aanbieden. Inderdaad, je weet bij ons honderd pro