Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

One Piece Card Game - Kingdoms Of Intrigue Booster Box OP04

One Piece Card Game - Kingdoms Of Intrigue Booster Box OP04

€ 119,88
Momenteel Uitverkocht
  • Koop 2 voor € 114,88 per stuk

Duik in de meeslepende werelden van Alabasta en Dressrosa met de nieuwste uitbreiding van het One Piece Card Game, genaamd Kingdoms Of Intrigue Booster Box OP04. Deze gloednieuwe collectie belooft spelers te trakteren op een scala aan kaarten die iconische momenten en personages uit de geliefde Alabasta en Dressrosa arcs tot leven brengen.

Ervaar de intense gevechten en intrigerende verhaallijnen opnieuw met multi-gekleurde Leader Cards, waarvan elke kaart een stukje van de One Piece-saga vertelt. Met meer dan 124+1 verschillende kaarttypes, breid je je spel uit met een rijke selectie aan zeldzame kaarten, waaronder super zeldzame en zelfs geheime zeldzame kaarten, die een extra dimensie toevoegen aan je strategieën.

In deze set vind je een diversiteit aan karakters, zowel vriend als vijand, uit de Arabasta en Dressrosa arcs. De Booster Box is niet alleen een eerbetoon aan deze geliefde episodes maar biedt ook versterkingen voor de in augustus 2023 uitgebrachte Starter Decks "Monkey D. Luffy - [ST-08]" en "Yamato - [ST-09]", waardoor je je deck nog sterker en dynamischer kunt maken.

Daarnaast introduceert Kingdoms Of Intrigue Booster Box OP04 ook nieuwe soorten kaarten zoals de Special Card en de exclusieve Don! Card, naast de reeds bekende types zoals Common, Uncommon, Rare en Leader Card. Een ware traktatie voor verzamelaars zijn ook de 25 soorten alt-art kaarten die de set compleet maken, en je de kans geven om je verzameling te voorzien van prachtige kunstwerken en thematische illustraties.

Met een release datum op 22 september 2023, wordt dit een onmisbaar onderdeel voor elke One Piece Card Game enthousiast.