0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Paladins of the West Kingdom
Paladins of the West Kingdom Paladins of the West Kingdom Paladins of the West Kingdom Paladins of the West Kingdom Paladins of the West Kingdom

Paladins of the West Kingdom

In voorraad

€ 53,50
Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, volgende dag in huis

Aantal in voorraad: 2

Details

Paladins of the West Kingdom speelt zich af in een turbulente tijd van het verhaal van West Francia, circa 900 na Christus. Ondanks recente inspanningen om de stad te ontwikkelen, worden afgelegen townships nog steeds bedreigd door buitenstaanders. Saracenen verkennen de grenzen, terwijl Vikingen rijkdom en vee plunderen. Zelfs de Byzantijnen uit het oosten hebben hun duistere kant laten zien. Als nobele mannen en vrouwen moeten spelers arbeiders uit de stad verzamelen om zich te verdedigen tegen vijanden, vestingwerken bouwen en geloof over het hele land verspreiden. Gelukkig ben je niet alleen. In zijn grote wijsheid heeft de koning zijn beste ridders gestuurd om ons bij onze inspanningen te helpen. Dus haal de paarden van stal en slijp de zwaarden. De Paladins van West Kingdom naderen.

Het doel van Paladins of the West Kingdom is om de speler te zijn met de meeste overwinningspunten (VP) aan het einde van het spel. Punten worden behaald door buitenposten en vestingwerken te bouwen, monniken in bedrijf te stellen en buitenstaanders te confronteren. Elke ronde zullen spelers de hulp inroepen van een specifieke Paladin en arbeiders verzamelen om taken uit te voeren. Naarmate het spel vordert, zullen spelers langzaam hun geloof, kracht en invloed vergroten. Deze hebben niet alleen invloed op hun uiteindelijke score, maar bepalen ook het belang van hun acties. Het spel Paladins of the West Kingdom beëindigd aan het einde van de zevende ronde.

Extra informatie

Gtin 0810011720336
Aantal Spelers 1 tot 4 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 90 min
Merk Renegade
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel