Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Quartermaster General: East Front
BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
120 minuten
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Hand Management

Quartermaster General: East Front

BGG Rating
8.2
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
120 minuten
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
€ 57,50
Vandaag Verzonden
Sleevepakket meebestellen?
Standaard sleeves € 13,47
Non-Glare sleeves € 12,45
Nee, geen sleevepakket
Quartermaster General: East Front is meer dan zomaar een bordspel. Het is een meeslepende reis door de geschiedenis, een verhaal dat zich ontvouwt op het slagveld tussen de Sovjet-Unie en Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit tweespeler spel biedt een diepgaande blik op een van de meest intense operationele theaters van de oorlog, verpakt in minder dan twee uur speeltijd.

In juni 1941 viel Duitsland de Sovjet-Unie binnen, gesteund door Finland, Roemenië en andere landen. De Duitsers zochten een snelle overwinning, vergelijkbaar met die in Polen, Frankrijk en andere landen. Intense veldslagen en miljoenen levens later, in de lente van 1945, hebben Sovjet-troepen Berlijn veroverd en de Duitse overgave afgedwongen.

Quartermaster General: East Front brengt deze historische gebeurtenissen tot leven op een manier die zowel fascinerend als educatief is. Het spel wordt gespeeld over 16 rondes, elk vertegenwoordigt drie maanden, beginnend in de zomer van 1941 en eindigend in de lente van 1945. Laat je strategisch denken de vrije loop en dompel jezelf onder in de complexiteit van oorlogsvoering tijdens de Tweede Wereldoorlog met Quartermaster General: East Front.
Spelmechanismen
Hand Management
Designer
Ian Brody
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!