Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Raxxon
BGG Rating
6.7
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
45 tot 75 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Action Points, Cooperative Game, Memory, Push Your Luck, Solo / Solitaire Game, Tile Placement, Variable Player Powers

Raxxon

BGG Rating
6.7
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
45 tot 75 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 49,99 Speciale prijs € 34,88
Momenteel Uitverkocht
Duik in de huiveringwekkende wereld van Raxxon, een strategisch kaartspel waarin je samen met je teamgenoten de uitdaging aangaat om burgers te redden van een onvermijdelijke zombie-apocalyps. In dit meeslepende spel, dat zich afspeelt in het Dead of Winter universum, sta je aan het begin van de zombie-uitbraak.

Als één van de zes specialisten assisteer je Raxxon bij de evacuatie van gezonde burgers, die verscholen zitten tussen de zieken. Deze burgers nemen de vorm aan van dichtgeklapte kaarten in een raster, die door bepaalde acties onthuld worden. Maar pas op! Onder deze kaarten kunnen zowel gezonde als zieke burgers zitten, met elk hun eigen unieke effecten bij het onthullen of elimineren.

Het spel wordt in rondes gespeeld. Elke ronde begint met het vormen van een menigte burgers uit de stapel burgerkaarten. De spelers voeren beurtelings één actie uit, zoals het elimineren, in quarantaine plaatsen of evacueren van burgers. Maar elke actie heeft zijn eigen gevolgen, die aan het begin van elke beurt opgelost moeten worden. De keuzes die je maakt zijn cruciaal, want ze kunnen het spelverloop drastisch beïnvloeden. Verkeerde keuzes kunnen zelfs leiden tot de overname van de stad door Raxxon.

Raxxon is niet alleen een spel van strategie, maar ook van verhalen. Veel van de Raxxon-kaarten bevatten verhalen die gerelateerd zijn aan de personages in het spel. Deze verhalen kunnen verschillende uitkomsten hebben, afhankelijk van de keuzes die spelers maken.

Het spel eindigt in een overwinning wanneer alle gezonde burgers geëvacueerd zijn. Maar pas op! Het spel kan ook eindigen in een nederlaag als de infectiedek op raakt, of als Raxxon te veel macht krijgt en de stad overneemt.
Spelmechanismen
Action Points, Cooperative Game, Memory, Push Your Luck, Solo / Solitaire Game, Tile Placement, Variable Player Powers
Designer
J. Arthur Ellis
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!