Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Scythe The Wind Gambit
BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 7 spelers
Speelduur
60 tot 150 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Area Majority / Influence, Point to Point Movement

Scythe The Wind Gambit

BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 7 spelers
Speelduur
60 tot 150 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 29,88
Vandaag Verzonden
Ervaar een nieuwe dimensie in het bekroonde bordspel met de uitbreiding Scythe The Wind Gambit. Deze toevoeging introduceert luchtschepen, een technologische sprong voorwaarts die het landschap van Oost-Europa volledig verandert. Deze stoomgedreven kolossen bieden een nieuwe manier van reizen, ongehinderd door land of zee, wat een extra laag van strategie en confrontatie aan het spel toevoegt.

In Scythe The Wind Gambit nemen leiders van verschillende facties het tegen elkaar op, niet alleen op het land, maar nu ook in de lucht. Ondanks de constante veranderingen in machtsdynamiek, streven deze leiders naar een zekere mate van vrede en stabiliteit.

De uitbreiding bevat twee nieuwe modules die apart of samen gespeeld kunnen worden, ongeacht het aantal spelers en in combinatie met het basisspel of andere Scythe-uitbreidingen.

De eerste module introduceert luchtschepen, een nieuw type eenheid die zich onderscheidt van karakters, mechs en werkers. Deze luchtschepen houden nooit gebieden onder controle en kunnen zich vrij bewegen over rivieren en meren. Elk luchtschip heeft twee willekeurig gecombineerde vaardigheden, wat voor een unieke spelervaring zorgt.

De tweede module verandert de manier waarop een spel van Scythe eindigt. De normale eindspeltrigger wordt genegeerd en een resolutietegel bepaalt wanneer en hoe het spel eindigt.

Scythe The Wind Gambit brengt een frisse wind in je Scythe spelervaring, met nieuwe strategieën, confrontaties en mogelijkheden.
Spelmechanismen
Area Majority / Influence, Point to Point Movement
Designer
Kai Starck
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!