Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Alien Frontiers 5th Edition
BGG Rating
7.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Area Majority / Influence, Dice Rolling, Open Drafting, Worker Placement with Dice Workers

Alien Frontiers 5th Edition

BGG Rating
7.4
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
Normale prijs € 85,50 Speciale prijs € 74,50
Momenteel Uitverkocht
Heb je het in je om een ruimtekolonist te zijn? Alien Frontiers 5th Edition daagt je uit om een onbekende planeet te veroveren. Deze nieuwe wereld is hard, maar als jij de vaardigheden hebt om je middelen te beheren, een vloot te bouwen, buitenaards leven te onderzoeken en koloniën te stichten, dan kan deze planeet van jou zijn.

Alien Frontiers is een boeiend spel van resource management en planetaire ontwikkeling voor twee tot vier spelers. Tijdens het spel gebruik je orbitale faciliteiten en buitenaardse technologie om koloniekoepels te bouwen op strategische locaties om de pas ontdekte wereld te beheersen.

Het spelbord toont de planeet, haar maan, de stations in de baan om de planeet en de ster van het zonnestelsel. De dobbelstenen die je aan het begin van het spel krijgt, vertegenwoordigen de ruimteschepen in je vloot. Deze ruimteschepen zet je in op de orbitale faciliteiten om middelen te verdienen, je vloot uit te breiden, en de planeet te koloniseren.

Naarmate het spel vordert, plaats je jouw koloniefiches op de planeet om de hoeveelheid controle weer te geven die je over elk territorium hebt. Deze territoria oefenen invloed uit op specifieke orbitale faciliteiten en als je een territorium controleert, kun je die invloed in je voordeel gebruiken.

De planeet was ooit de thuisbasis van een buitenaards ras en zij hebben een wonderbaarlijk artefact in een baan achtergelaten. Met behulp van je vloot om het artefact te verkennen, ontdek je verbazingwekkende buitenaardse technologieën die je kunt gebruiken om je zaak te bevorderen.

Op de weg naar de overwinning in Alien Frontiers 5th Edition zul je zorgvuldig overwegen hoe je je vloot inzet, de buitenaardse technologie en territoriale invloeden integreert in je uitbreidingsplannen, en voorkomt dat je tegenstanders koloniën van hun eigen bouwen. Heb je wat nodig is om een buitenaardse grens te veroveren?
Spelmechanismen
Area Majority / Influence, Dice Rolling, Open Drafting, Worker Placement with Dice Workers
Designer
Tory Niemann
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!