Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Cthulhu Wars: Ancients Expansion
BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
90 tot 120 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Action Points, Area Movement, Dice Rolling, Variable Player Powers

Cthulhu Wars: Ancients Expansion

BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
90 tot 120 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 59,50
Vandaag Verzonden
Voeg een nieuwe dimensie toe aan je spelervaring met de Cthulhu Wars: Ancients Expansion. Deze unieke uitbreiding brengt een mensgerichte factie in het spel, die spelers uitdaagt om hun diplomatieke vaardigheden te verfijnen zoals nooit tevoren in Cthulhu Wars.

Anders dan andere facties, heeft de Ancients Faction geen eigen Great Old One. Spelers moeten dus uiterst alert zijn op de acties van andere spelers en hun weg vinden in de wereld van onderhandelingen en diplomatie.

Net zoals de Yellow Sign, is het de taak van de Ancients Faction om de wereld rond te reizen en kathedralen te bouwen in dezelfde gebieden die gemarkeerd zijn met symbolen. Gelukkig hebben ze een troef in handen: andere facties zien vaak graag een kathedraal in hun gebied. Maar je kan hier niet altijd op vertrouwen, en je mist de kracht van het ondode leger van Yellow Sign.

Elk van je wezens heeft een eigen spellbook. In tegenstelling tot andere facties, maken deze spellbooks je wezen op een of andere manier inferieur. Maar het verzamelen van deze spellbooks is essentieel om twee redenen. Ten eerste maken ze je wezen VEEL minder duur, waardoor je een goede gevechtskracht hebt. Ten tweede, je kan het spel niet winnen zonder alle zes spellbooks!

De speciale vaardigheid van je factie is Dematerialisatie, die nuttig is bij beweging. Elke Doom-fase, selecteer je één gebied waarin je eenheden hebt. Verplaats een of al die eenheden naar een ander geselecteerd gebied, waar dan ook op de kaart. Dit is niet alleen handig voor geplande aanvallen, maar ook voor het bouwen van je kathedralen.
Spelmechanismen
Action Points, Area Movement, Dice Rolling, Variable Player Powers
Designer
Sandy Petersen
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!