0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Glen More II: Chronicles
Glen More II: Chronicles Glen More II: Chronicles

Glen More II: Chronicles

In voorraad

€ 69,88
Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, volgende dag in huis

Aantal in voorraad: 8

Details

Glen More II Chronicles is een vervolg op Glen More en breidt de gameplay aanzienlijk uit in vergelijking met de originele game.

In Glen More II: Chronicles vertegenwoordigt elke speler de leider van een Schotse clan van de vroege middeleeuwen tot de 19e eeuw, een leider die zijn territorium en rijkdom wil uitbreiden. Het succes van je clan hangt af van je vermogen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen, of het nu gaat om het creëren van een nieuwe weide voor je vee, het kweken van gerst voor de productie van whisky, het verkopen van je goederen op de verschillende markten of het verkrijgen van controle over speciale oriëntatiepunten zoals lochs en kastelen.

Het spel Glen More II Chronicles duurt vier rondes, voorgesteld door vier stapels tegels. Na elke ronde vindt er een scorefase plaats waarin spelers hun aantal whiskyvaten, scotsmen in het thuiskasteel, kaarten met kaarten en personen vergelijken met de speler met de minste items in elke categorie en overwinningspunten (VP's) ontvangen op basis van de relatief verschil. Na vier rondes worden extra VP's toegekend voor gouden munten en enkele oriëntatiepunten, terwijl VP-straffen worden beoordeeld op basis van territoriumgrootte, waarbij het territorium van elke speler wordt vergeleken met het kleinste in het spel.

Extra informatie

Gtin 4270000541902
Aantal Spelers 2 tot 4 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 120 min
Merk Funtails
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel