Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Men of Iron Tri-Pack
BGG Rating
8.1
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
60 tot 180 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Dice Rolling, Hexagon Grid, Line of Sight, Simulation, Zone of Control

Men of Iron Tri-Pack

BGG Rating
8.1
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
60 tot 180 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 87,25
Momenteel Uitverkocht
Ontdek de fascinerende wereld van historische veldslagen met de Men of Iron Tri-Pack, een strategisch bordspel dat je de kans biedt om je tactische vaardigheden te testen en je in het hart van enkele van de meest iconische conflicten uit de geschiedenis te plaatsen.

De Men of Iron Tri-Pack is niet zomaar een spel; het is een reis door de geschiedenis, van de vroege 14e eeuw tot de late 15e eeuw. De drie spellen in de serie, Men of Iron, Infidel en Blood & Roses, nemen je mee naar het slagveld van enkele van de meest fascinerende gevechten die ooit zijn uitgevochten.

Men of Iron belicht de opkomst van de infanterie in de 14e eeuw en de evolutie van gecombineerde wapenvoering. Infidel richt zich op de grote veldslagen uit de vroege kruistochtperiode tussen christenen en moslims. Blood & Roses richt zich op de gevechten van de Rozenoorlogen in Engeland.

Het unieke aan deze serie is dat je niet alleen tegen andere spelers speelt, maar ook de mogelijkheid hebt om in je eentje te spelen. Het systeem is ontworpen voor zowel individueel als face-to-face spel zonder verlies van inzicht of plezier.

Ervaar de kracht van de longboog, de effectiviteit van de cavalerie, en de evolutie van wapens zoals veldartillerie en handvuurwapens. Leer over de tactieken van grote leiders zoals Edward III, William Wallace, Richard Leeuwenhart, en vele anderen.

Het Men of Iron Tri-Pack is meer dan alleen een spel; het is een interactieve geschiedenisles die je uitdaagt om strategisch te denken en te leren van de tactieken van grote legerleiders uit het verleden.
Spelmechanismen
Dice Rolling, Hexagon Grid, Line of Sight, Simulation, Zone of Control
Designer
Richard H. Berg
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!