Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Musket & Pike Dual Pack
BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
240 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Hexagon Grid

Musket & Pike Dual Pack

BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
240 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
€ 77,88
Vandaag Verzonden
De befaamde Musket & Pike Battle-serie, gelanceerd in 2002, heeft door de jaren heen velen geboeid met zijn tactische reproductie van de meest cruciale veldslagen uit de geschiedenis. Musket & Pike Dual Pack, een vernieuwde uitgave van de eerste twee volumes van deze serie, brengt deze ervaring opnieuw tot leven.

Het Musket & Pike Dual Pack brengt je middenin de actie van historische gevechten zoals Edgehill 1642 en First Newbury 1643. De set bevat ook twee extra gevechten voor het spel This Accursed Civil War: Cheriton 1644 en Cropredy Bridge 1644. Deze veldslagen waren oorspronkelijk opgenomen in de originele versie van ontwerper Ben Hull, en zijn nu op veler verzoek weer terug.

De schoonheid van het Musket & Pike Dual Pack zit hem in de details. Van de bijgewerkte spelregels tot de verbeterde kaarten en de indrukwekkende figuren met formatie-icoontjes. Elk aspect van het spel is ontworpen om de sfeer van de historische veldslagen te weerspiegelen.

Of je nu een ervaren liefhebber bent van de Musket & Pike-serie, of een nieuwe speler die op zoek is naar een boeiende strategische ervaring, het Musket & Pike Dual Pack zal je ongetwijfeld uren speelplezier en spannende uitdagingen bieden.
Spelmechanismen
Hexagon Grid
Designer
Ben Hull
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!