0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
UBOOT The Board Game
UBOOT The Board Game UBOOT The Board Game

UBOOT: The Board Game

In voorraad

€ 79,88
Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aantal in voorraad: 5

Details

UBOOT The Board Game is een volledig coöperatief, real-time tabletop spel met WW2 onderzeese oorlogsvoering. Hiermee kunnen 1 tot 4 spelers de rollen aannemen van de kapitein, de eerste officier, de navigator en de hoofdingenieur aan boord van een VIIC U-boat. Het spel wordt aangedreven door een bijbehorende app, waardoor een ongekend niveau van realisme mogelijk wordt, evenals een uitdagende vijandige A.I. die je vaardigheden tot het uiterste zal drijven. De actie ontvouwt zich zowel op strategische als op tactische schaal, waarbij altijd teamwork, efficiënt bemanningsbeheer en snelle situatiebeoordeling een vereiste is.

Van snelle schermutselingen, door middel van volledige gevechtsmissies tot een allesomvattende campagne, UBOOT TBG laat je onderzeese operaties uitvoeren in alle grote maritieme theaters van de 2e Wereldoorlog. Het succes van deze missies hangt af van de voltooiing van verschillende taken die door het Oberkommando der Kriegsmarine (het hoofdkwartier van de Duitse marine) aan de bemanning zijn gedelegeerd, waaronder patrouilletaken, hinderlijke konvooien, het leggen van mijnen in vijandige wateren en nog veel meer! Voor elke missie moeten de spelers verschillende strategieën en verschillende speelstijlen gebruiken om het succesvol te voltooien. De bijbehorende app genereert een gedetailleerd rapport aan het einde van elke spelsessie (evaluatie van de inspanningen van de speler en eventueel toekenning van decoraties, promoties, enz.) Dat wil zeggen, als de U-boot het haalt om huiswaarts te keren...

Het toneel is geprepareerd en de bemanning wacht op je orders. Heb jij het in om in UBOOT om de trots van de Kriegsmarine te besturen? Jaag of wordt de opjaagde, terwijl je de stormachtige zeeën van het grootste conflict in de geschiedenis trotseert!

Extra informatie

Gtin Nee
Aantal Spelers 1 tot 4 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 12+
Speelduur 75 min
Merk Phalanx
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel