Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

This War of Mine: The Board Game
BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
45 tot 120 minuten
Leeftijd
18+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Action Points, Cooperative Game, Dice Rolling, Events, Grid Movement, Narrative Choice / Paragraph, Push Your Luck, Role Playing, Scenario / Mission / Campaign Game, Simulation, Solo / Solitaire Game, Storytelling, Variable Player Powers, Worker Placement

This War of Mine: The Board Game

BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
45 tot 120 minuten
Leeftijd
18+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 73,88
Vandaag Verzonden

This War of Mine: The Board Game is de tabletop aanpassing van de bekroonde videogame die het drama van burgers verbeeldt die gevangen zitten in een door oorlog verscheurde stad.

Je zult deze ervaring aangaan als een groep burgers die vastzitten in een belegerde en door conflicten geteisterde stad en vele ontberingen doorstaan die vaak de essentie van de mensheid testen.

Overdag schuil je in een verwoeste woning, de je beheerd door: puin verwijderen, door verschillende kamers zoeken (vaak achter gebarricadeerde deuren), bedden te bouwen, geïmproviseerde werkplaatsen, kachels, gereedschap, waterfilters, kleine dierenvallen, je cultiveert een geïmproviseerde moestuin, repareert de beschutte faciliteiten van de woningen, versterkt de veiligheid van je onderkomen en als de winter komt, probeer je hem warm te houden.

Bij het vallen van de avond bestaat je hoofdtaak uit het bewaken van je onderkomen en wat voor kleine bezittingen die je kunt verzamelen tegen bandieten en rovers. Degenen in uw groep die geschikt zijn voor zo'n taak zullen de dekking van de nacht gebruiken om tientallen van de steeds veranderende locaties verspreid door de gevaarlijke stad zorgvuldig te verkennen op zoek naar alle dingen die een persoon nodig heeft om te overleven (materialen, eten, medicijnen, apparatuur, enz.). Onderweg ontmoet je tientallen personages, elk met een uniek verhaal (inwoners van de locaties die je bezoekt, dieven, bandieten, soldaten, oorlogsslachtoffers, vluchtelingen, buren, handelaars en leden van lokale gemeenschappen), elke ontmoeting is een potentieel, uniek avontuur. Om je door al deze evenementen te leiden, beschik je over het speciale SCRIPTS- mechanisme, verantwoordelijk voor de implementatie van het diepe en complexe verhaal en een samenhangende plot (elk spel zal uniek en anders zijn dan het vorige).

Je doel is om te OVERLEVEN tot het einde van oorlog. Tijdens je worsteling als de overlevenden, zul je drama's ervaren die verband houden met het maken van uiterst moeilijke beslissingen en keuzes (je zult vroeg of laat de gevolgen van je acties in de playthrough onder ogen moeten zien). Overleven zelf zal vaak niet genoeg blijken te zijn. De prijs die je door je beslissen zal betalen, is misschien te hoog voor het uiteindelijke resultaat. Dus het doel is echt om te overleven op een manier waardoor je kunt leven met de beslissingen die je hebt genomen. Het EPILOGUES- mechanisme zal hier van start gaan.

This War of Mine: The Board Game biedt een multiplayer-ervaring voor maximaal 6 spelers, evenals een solo-variant. Je zult in staat zijn om een ​​van de bekende personages uit de elektronische versie van het spel te personifiëren, geconfronteerd met honderden nieuwe uitdagingen en moeilijke keuzes.

Het bordspel verruimt het universum van het originele spel aanzienlijk en benadrukt de diepte van de plot, maar de nadruk zal liggen op menselijke interacties aangedreven door overlevingsinstinct en groepsbeslissingen.

Het project heeft tot doel de gebruikelijke bordspel-drempel weg te laten - TWOM het bordspel is een INSTANT PLAY-spel, zonder dat je de handleiding hoeft te lezen voordat je aan het avontuur begint.

Ervaar de simulatie van een overlevingsstrijd als een groep burgers die voor een blinde en meedogenloze oorlog staat.

In oorlog is niet iedereen een soldaat.

Spelmechanismen
Action Points, Cooperative Game, Dice Rolling, Events, Grid Movement, Narrative Choice / Paragraph, Push Your Luck, Role Playing, Scenario / Mission / Campaign Game, Simulation, Solo / Solitaire Game, Storytelling, Variable Player Powers, Worker Placement
Designer
Michał Oracz
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!