Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

War of the Ring: The Card Game
BGG Rating
7.9
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
90 tot 120 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Campaign / Battle Card Driven, Card Play Conflict Resolution, Hand Management, Team-Based Game

War of the Ring: The Card Game

BGG Rating
7.9
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 4 spelers
Speelduur
90 tot 120 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 47,50
We hebben hem besteld, updates ontvangen? Schrijf u in voor de Alert

Geïnspireerd door de bestseller en het bekroonde War of the Ring bordspel, laat War of the Ring: The Card Game spelers naar de wereld van J.R.R. Tolkien's The Lord of the Rings reizen en hun eigen versie van het dramatische conflict tussen de Duistere Heer, Sauron, en de Vrije Volkeren van Midden-Aarde creëren.
In War of the Ring: The Card Game strijden maximaal 4 spelers in twee teams, de Schaduw tegen de Vrije Volkeren, waarbij elke speler een specifiek en verschillend kaartspel gebruikt dat de sterke en zwakke punten vertegenwoordigt van de verschillende facties die bij de oorlog betrokken zijn.

De Vrije Volkeren proberen wanhopig hun zoektocht naar de vernietiging van de Ene Ring te voltooien, terwijl ze tegelijkertijd hun thuisland verdedigen tegen de oprukkende hordes van Sauron en zijn kwaadaardige bondgenoten.

De Schaduwspelers moeten snel en resoluut toeslaan, voordat de Ringdragers hun queeste kunnen voltooien; of proberen Frodo langzaam te corrumperen en hem op te zadelen met wonden, gezwoeg en het verdriet om het verlies van zijn Metgezellen.

Tijdens het spel van War of the Ring: The Card Game spelen de spelers om de beurt kaarten die de personages, legers, voorwerpen en gebeurtenissen van de Oorlog van de Ring voorstellen. Elke kaart die ze spelen zal de reis van de Fellowship helpen of hinderen op zijn Pad; of gebruikt worden om de bolwerken van Midden-aarde te verdedigen of te veroveren, terwijl ze vechten om de nieuwe Battleground-kaarten die in elke ronde geactiveerd worden.

Met meer dan 100 originele illustraties van de grootste Tolkieniaanse kunstenaars ter wereld, waaronder een verbazingwekkende galerij van landschappen van The Shire tot Mordor door John en Fataneh Howe, is War of the Ring: The Card Game meer dan een spel - het is ook een gedenkwaardige verzameling voor alle liefhebbers van de wereld die J.R.R. Tolkien zich voorstelde.

Dit is je kans om het lot van een tijdperk te smeden, zoals je nog nooit eerder hebt gedaan!

Spelmechanismen
Campaign / Battle Card Driven, Card Play Conflict Resolution, Hand Management, Team-Based Game
Designer
Ian Brody
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!