GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Ardennes '44
BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
360 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Dice Rolling, Grid Movement, Hexagon Grid, Simulation

Ardennes '44

BGG Rating
8.0
Taal
Engels
Aantal spelers
2 spelers
Speelduur
360 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
€ 57,88
Momenteel Uitverkocht
Ervaar de spanning en strategie van een historische militaire campagne met Ardennes '44. Dit bordspel neemt je mee naar de koude winter van december 1944, toen drie Duitse legers zich ontketenden tegen de dunbevolkte Amerikaanse linies in het Ardennenbos van België en Luxemburg.

Ardennes '44 brengt de historische gebeurtenissen tot leven door een gedetailleerde order van strijd en een zeer nauwkeurige spelkaart van de Ardennen, die het gebied van de Our-rivier tot de Maas bedekt. Het spel biedt een kans om de koers van de geschiedenis te veranderen en de strategieën van zowel de Duitse als Amerikaanse legers te testen.

Het spel is ontworpen door Mark Simonitch, winnaar van de CSR James F. Dunnigan Award for Design Elegance en Best WWII Board Game of 2000 voor Ukraine '43. Met kenmerken zoals nachtbeurten, tankvernietigers, weer, luchtbevoorrading, vastberaden aanval/verdedigingsopties, verkeersopstoppingen, wegversperringen, brugdemolitie/bouw, terugtrekking, pantserbeoordelingen en meer, biedt Ardennes '44 een meeslepende en strategisch complexe gameplay die zowel de "Bulge enthusiast" als de casual speler zal boeien.

De Ardennen '44 laat je niet alleen de spanning van de strijd ervaren, maar geeft je ook een dieper inzicht in de gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in de besneeuwde bossen van de Ardennen. Of je nu een geschiedenisliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een boeiend strategisch spel, Ardennes '44 biedt een unieke en boeiende ervaring.
Spelmechanismen
Dice Rolling, Grid Movement, Hexagon Grid, Simulation
Designer
Tony Curtis
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!