Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Deal with the Devil
BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
4 spelers
Speelduur
120 tot 150 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Deduction, Events, Income, Loans, Trading, Voting

Deal with the Devil

BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
4 spelers
Speelduur
120 tot 150 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
Normale prijs € 71,50 Speciale prijs € 59,50
Vandaag Verzonden

Deal with the Devil is een zeer thematisch competitief Eurogame dat zich afspeelt in een middeleeuws fantasietijdperk. Elk van de vier spelers neemt een geheime rol aan van een sterveling, een sekteleider of zelfs de Duivel. Door de asymmetrische rollen beleven de spelers hetzelfde spel, maar met telkens andere speldoelen.

Tijdens de blinde handelsfase kunnen de spelers hun grondstoffen aanbieden in ruil voor geld van een andere speler. De Duivel zal stervelingen verleiden met goederen voor een stukje van hun ziel, terwijl de sekteleden van nature hun ziel gemakkelijk willen verkopen. Alleen de bijbehorende app weet wie met wie handelt.

Maar pas op! Pronken met hoe goed je het doet kan ongewenste aandacht en argwaan van andere spelers trekken. Het kan ook de interesse wekken van de inquisitie, die graag degenen straft die niet kunnen bewijzen dat hun ziel intact blijft.

Er zijn veel dynamische strategieën om mee te experimenteren bij elk spel. Verkoop je in een vroeg stadium stukken van je ziel om je stadsopbouw te stimuleren met het risico dat de inquisitie je straft? Of ga je zorgvuldig om met het terugbetalen van leningen en schulden terwijl je wacht tot anderen onbedoeld hun snode aard onthullen? Elke keuze heeft gevolgen, en elke rol heeft zijn eigen unieke strategische aanpak om te verkennen.

Spelmechanismen
Deduction, Events, Income, Loans, Trading, Voting
Designer
Matúš Kotry
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!