Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Fortune and Glory: Revised edition
BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 8 spelers
Speelduur
90 tot 240 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Area Movement, Cooperative Game, Dice Rolling, Pick-up and Deliver, Push Your Luck, Roll / Spin and Move, Variable Player Powers

Fortune and Glory: Revised edition

BGG Rating
7.1
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 8 spelers
Speelduur
90 tot 240 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 99,88
Vandaag Verzonden

Herontdek het avontuur met Fortune and Glory: Revised Edition, de ultieme versie van het geliefde Pulp Adventure bordspel dat sinds zijn eerste verschijning in 2011 avonturiers over de hele wereld heeft betoverd. Deze gloednieuwe editie brengt de opwinding en spanning van klassieke Cliffhanger avonturen terug naar jouw speeltafel.

In Fortune and Glory, reizen spelers de wereld rond op zoek naar eeuwenoude artefacten, waarbij ze gevaren en schurken trotseren op hun weg naar ultieme rijkdom en glorie. Bereid je voor op een razendsnel avontuur vol vileine vijanden, adembenemende gevaren en pulserende Cliffhanger Pulp Actie. Dus trek je avonturierslaarzen aan, zet je bril op, start de motoren van het watervliegtuig en laad je revolver bij, want in deze race om Fortune and Glory is er geen prijs voor de tweede plaats!

De Revised Edition van Fortune and Glory brengt een aantal welkome verbeteringen en verfijningen met zich mee:

  • Een herziene spelregelboek met bijgewerkte regels voor Tempels en correcties van de laatste 13 jaar.
  • Verbeterde kaartlay-outs en een nieuw ontworpen spelbox en vakverdeling voor een betere opslag en presentatie.
  • Een geüpdatet speelbord in "zes-vouw" stijl voor een perfecte pasvorm in de nieuwe doos.
  • Nieuwe Die-Cut Tokens voor "Fortune" en "Glory" die gemakkelijk stapelen en duidelijker onderscheid maken in grootte.
  • Luxe 16mm dobbelstenen in parelmoer goud en staalkleuren.

Elke speler kruipt in de rol van een held uit de pulpavonturen, jaagt op oude artefacten over de hele wereld en verzamelt Uitrusting en Bondgenoten om de diverse Vijanden, Gevaren en Schurken te overwinnen. Spelers verzamelen Glorie door vijanden te verslaan en gevaren te overwinnen en besteden die Glorie om wonden te genezen en Uitrusting en Bondgenoten te kopen. Ze verzamelen Fortune door artefacten te herstellen en te verkopen in steden.

In het Competitieve Spel racen spelers tegen elkaar om als eerste 15 Fortune te verzamelen. In het Coöperatieve Spel werken alle helden samen naar een groter collectief Fortune totaal terwijl ze racen tegen een vileine organisatie gespeeld door het spel zelf.

Of je nu een langdurige fan bent of een nieuwe avonturier die de wereld van Fortune and Glory ontdekt, de Revised Edition biedt de perfecte mix van strategie, avontuur en plezier voor jouw volgende spelavond. Jouw zoektocht naar Fortune and Glory begint hier!

Spelmechanismen
Area Movement, Cooperative Game, Dice Rolling, Pick-up and Deliver, Push Your Luck, Roll / Spin and Move, Variable Player Powers
Designer
Jason C. Hill
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!