Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Kanban EV
BGG Rating
8.5
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
60 tot 180 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Action Points, Hand Management, Variable Phase Order, Worker Placement

Kanban EV

BGG Rating
8.5
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
60 tot 180 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
€ 137,88
Vandaag Verzonden

Elektrische voertuigen (EV's) zijn sinds 2014 gebruikelijker geworden en zijn de toekomst van de auto-industrie. Het zijn superieure voertuigen omdat ze efficiënter, gemakkelijker te onderhouden, schoner en goedkoper in gebruik zijn. Het zijn geautomatiseerde machines die AI gebruiken om de veiligheid te verbeteren en in de nabije toekomst voor autonoom rijden zullen zorgen. Ze krijgen tijdens hun levensduur software-upgrades en worden voortdurend verbeterd, in tegenstelling tot hun traditionele tegenhangers met verbrandingsmotoren, die verouderd raken zodra u ze begint te gebruiken.

Je houdt toezicht op de productie van deze voertuigen in Kanban EV, waarbij "kanban" (看板) de naam is voor een planningssysteem dat een efficiënte assemblagelijn, just-in-time productie en een soepel workflowproces ondersteunt. In de loop van het spel nemen spelers de rol aan van beginnende werknemers die proberen hun carrière veilig te stellen. Je moet leveranciers en voorraden beheren, auto-onderdelen verbeteren en innoveren, en je handen vettig maken aan de lopende band om de productie te stimuleren en indruk te maken op de fabrieksmanager.

Je moet slim gebruik maken van de recyclingfaciliteiten en de beperkte fabrieksvoorraden om de juiste onderdelen te krijgen als de leveranciers tekort komen. Omdat de fabriek optimaal moet draaien, wacht de productie niet op u of op fouten. Sandra, de fabrieksmanager, zal je prestaties beoordelen en de fabriek op tempo houden.

Kanban EV is een game die zich richt op resource- en tijdbeheer waarbij je aan het stuur zit van een hele productiefaciliteit, racen voor fabrieksdoelen en het hoogste niveau van promotie. Je verdient productiepunten (PP) voor het uitvoeren van verschillende acties in het spel, en de speler met de meeste PP aan het einde van het spel wint.

Spelmechanismen
Action Points, Hand Management, Variable Phase Order, Worker Placement
Designer
Vital Lacerda
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!