Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Legacy of Dragonholt
BGG Rating
7.2
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
60 tot 480 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Lichtvoetig
Spelmechanismen
Cooperative Game, Narrative Choice / Paragraph, Role Playing, Solo / Solitaire Game, Storytelling

Legacy of Dragonholt

BGG Rating
7.2
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
60 tot 480 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Lichtvoetig
BGGID
Normale prijs € 75,50 Speciale prijs € 62,50
Momenteel Uitverkocht
Laat je onderdompelen in het fascinerende universum van Terrinoth met het bordspel Legacy of Dragonholt. Dit spel biedt een unieke ervaring door de combinatie van elementen uit roleplaying en avontuurspellen, open wereld videogames en 'Choose Your Own Adventure' boeken. Legacy of Dragonholt is niet gericht op winnen of verliezen, maar op het creëren van een eigen uniek verhaal.

Legacy of Dragonholt is het eerste spel dat het Oracle systeem gebruikt. Dit betekent dat je geen game master nodig hebt om te spelen. Het spel is ontworpen voor één tot zes spelers, die elk hun eigen unieke held creëren en zes nobele queesten ondernemen. Vecht tegen goblins, verijdeld de plannen van een slechte lord en voeg een nieuw verhaal toe aan je avontuur!

Voordat je aan je avontuur begint, moet je een van de moeilijkste vragen in gaming beantwoorden: wie word je? Legacy of Dragonholt geeft je de kans om te spelen als een van de zes humanoïde rassen die in Terrinoth wonen: mensen, elfen, dwergen, orcs, gnomes en catfolk. Vervolgens kies je een klasse, bepaal je je fysieke en persoonlijkheidseigenschappen en schrijf je een persoonlijke geschiedenis. Al deze elementen vormen samen een veelzijdig personage en bepalen de soorten eigenschappen die je bezit. Deze zullen op hun beurt invloed hebben op hoe je obstakels benadert tijdens je reis en hoe je bijdraagt aan je team.

Eenmaal begonnen aan je reis, combineert Legacy of Dragonholt twee vormen van gameplay: het uitgebreide Village Book en de zes quest boeken die de verhaallijnen van je avonturen bieden. Binnen het dorp Dragonholt ontmoet je talloze kleurrijke personages, elk met hun eigen verhalen die zich ontvouwen en verweven, ongeacht jouw betrokkenheid. De wereld ligt open voor je om te verkennen, maar het is niet aan jou om te controleren. Net als in een echte gemeenschap, varieert de plaatsen die je kunt bezoeken afhankelijk van wanneer je ze bezoekt en je interacties met de lokale bevolking veranderen afhankelijk van je eigenschappen en eerdere ervaringen.
Spelmechanismen
Cooperative Game, Narrative Choice / Paragraph, Role Playing, Solo / Solitaire Game, Storytelling
Designer
Nikki Valens
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!