Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Next War: Vietnam
BGG Rating
8.5
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
120 tot 480 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
Spelmechanismen
Area Movement, Dice Rolling, Hexagon Grid, Scenario / Mission / Campaign Game, Simulation, Zone of Control

Next War: Vietnam

BGG Rating
8.5
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 2 spelers
Speelduur
120 tot 480 minuten
Leeftijd
14+
Moeilijkheidsgraad
Pittig
BGGID
Normale prijs € 97,88 Speciale prijs € 81,50
Vandaag Verzonden
Next War: Vietnam is de nieuwste aanwinst in de Next War-serie, waarbij de spelers worden meegenomen naar de spanningen in het Aziatische landschap en de brandhaard van de Zuid-Chinese Zee. Met deze editie van het spel is het strijdveld niet beperkt tot een bestraffende expeditie, maar is het doel het uitschakelen van de groeiende bedreiging van de zuidelijke grens en het aantonen van de Chinese dominantie over de Zuid-Chinese Zee.

Next War: Vietnam biedt spelers de mogelijkheid om niet alleen te vechten over de Spratly- en Paracel-eilanden, maar ook over de bergachtige jungle van Noord-Vietnam. Het spel brengt het concept van de voorgaande editie, Next War: Taiwan, naar een nieuw niveau waarbij alle ogen gericht zijn op de vraag hoe de rest van de regio zal reageren.

Een unieke feature van Next War: Vietnam is de mogelijkheid om het te combineren met Next War: Taiwan, en met behulp van de regels in het laatstgenoemde spel, ook met Next War: Korea. Dit creëert een scenario dat gelijk staat aan het Pacifische Front van Wereldoorlog III.

De eenheden in Next War: Vietnam vertegenwoordigen voornamelijk divisies en brigades van de legers van de Volksrepubliek China (PRC) en de Socialistische Republiek Vietnam (SRV). Elke eenheid is beoordeeld op hun aanvals- en verdedigingssterkte, bewegingscapaciteiten en efficiëntie.

Het spelbord weerspiegelt het gebied rond de noordelijke grens van Vietnam, en strekt zich uit van net ten westen van Dien Bien Phu, Vietnam tot net ten oosten van Nanning, China en net ten noorden van de PRC-SRV grens tot een paar mijl ten zuiden van Thanh Hoa, Vietnam.

Next War: Vietnam biedt de spelers de kans om in de schoenen te stappen van de commandanten van dit potentieel conflict. Zal het de Chinese speler lukken om zijn wil op Vietnam te leggen en zijn doelen in de Zuid-Chinese Zee te bereiken, of zal de Vietnamese speler opnieuw succesvol verdedigen tegen zijn grotere noordelijke buur?
Spelmechanismen
Area Movement, Dice Rolling, Hexagon Grid, Scenario / Mission / Campaign Game, Simulation, Zone of Control
Designer
Mitchell Land
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!