Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Race for the Galaxy: Expansion and Brinkmanship
BGG Rating
8.5
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
30 tot 75 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Hand Management, Simultaneous Action Selection, Variable Phase Order, Variable Player Powers

Race for the Galaxy: Expansion and Brinkmanship

BGG Rating
8.5
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 6 spelers
Speelduur
30 tot 75 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 43,50
Vandaag Verzonden

In de uitgestrekte en onbekende verten van het heelal, verrijkt met mysterieuze buitenaardse artefacten en pas ontwaakte rassen, waagt jouw imperium zich op een reis van ontdekking en macht. Race for the Galaxy: Expansion and Brinkmanship nodigt spelers uit om deze diepten te verkennen, terwijl ze tegelijkertijd een imperium van ongekende welvaart proberen te bouwen in een tijdperk aan de rand van de oorlog.

Met Expansion and Brinkmanship krijg je toegang tot een schat aan nieuwe mogelijkheden om jouw ruimterijk naar een hoger niveau te tillen. Deze uitbreidingsset bundelt drie voorheen afzonderlijk verkrijgbare uitbreidingen: The Gathering Storm, Rebel vs Imperium en The Brink of War, in één ultieme spelervaring, perfect compatibel met de tweede editie van Race for the Galaxy.

  • The Gathering Storm introduceert nieuwe startwerelden en biedt meer kaarten, die nieuwe strategieën en verkenningsopties ontsluiten, waarmee je jouw rijk kunt uitbouwen. Het vormt een nieuw begin, een toegangspoort tot onbekende dimensies waar mysterieuze artefacten en pas ontwaakte rassen wachten om ontdekt te worden.

  • Rebel vs Imperium daarentegen, gooit je in het diepe van politieke intriges en machtsspelen. Het universum is een broeinest van rebellie, en de spanningen lopen hoog op. Kies je kant zorgvuldig, want de allianties die je nu smeedt, zullen van grote invloed zijn op de toekomst van jouw imperium.

  • Ten slotte brengt The Brink of War de hoogste inzet naar de tafel, met een galactisch strijdtoneel dat op het punt staat te exploderen in een allesomvattende oorlog. Deze uitbreiding introduceert nieuwe mechanismen die je toelaten je tegenstanders tactisch te overtroeven, en een einde te maken aan hun streven naar macht.

Bereid je voor op een ruimteavontuur waar de grenzen tussen bondgenoot en vijand vervagen, en waar elke beslissing je dichter bij de ultieme overwinning - of ondergang - kan brengen. Duik in de strategische diepten van Race for the Galaxy: Expansion and Brinkmanship, en leid je imperium naar een gouden tijdperk van welvaart en ontdekkingen.

Spelmechanismen
Hand Management, Simultaneous Action Selection, Variable Phase Order, Variable Player Powers
Designer
Thomas Lehmann
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!