0517 852 752 Contact
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
The King's Dilemma

The King's Dilemma

In voorraad

€ 74,88
Dit product is Engelstalig

Ma - Vr voor 19.00 besteld, volgende dag in huis

Aantal in voorraad: 3

Details

The King's Dilemma is een interactieve vertelervaring met legacy elementen, met verschillende vertakkende verhaallijnen die leiden tot vele mogelijke finales en een evoluerend kaartspel met evenementen in de kern. Spelers vertegenwoordigen de verschillende huizen die de regering van het koninkrijk Ankist leiden.

Je trekt elke ronde een kaart uit het "Dilemma spel" en ervaart het spelverhaal terwijl het zich ontvouwt. Elke kaart vormt een probleem dat de Raad namens de koning moet oplossen. Als leden van de binnenste cirkel van de koning bepalen je beslissingen hoe het verhaal verloopt en het lot van het koninkrijk. Elk evenement vindt slechts één keer plaats: je bespreekt en onderhandelt met de andere spelers, en uiteindelijk maak je een keuze, bepaal je de uitkomst, vorder je het spelverhaal en ontgrendel je mogelijk meer evenementen.

Je moet in The King's Dilemma het koninkrijk in stand houden, terwijl je ook een voordeel zoekt voor je eigen huis; deze machtsstrijd kan het koninkrijk leiden tot oorlog, hongersnood of oproer, of het kan rijkdom en welzijn genereren. Dit hangt af van uw keuzes! Het punt is dat elke beslissing consequenties heeft, en wat goed is voor het koninkrijk als geheel, kan slecht zijn voor jou familie ...

Handel je voor het grotere goed, of denk je in The King's Dilemma alleen aan jezelf?

Extra informatie

Gtin 8056324760245
Aantal Spelers 3 tot 5 spelers
Aanbevolen leeftijd Vanaf 16+
Speelduur 60 min
Merk Luma games
Taal Engels


Geen video's aanwezig.
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling spel