Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Voidfall
BGG Rating
8.6
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
90 tot 240 minuten
Leeftijd
15+
Moeilijkheidsgraad
Zware kost
Spelmechanismen
Area-Impulse, Command Cards, Cooperative Game, Events, Grid Movement, Hand Management, Hexagon Grid, Modular Board, Variable Player Powers

Voidfall

BGG Rating
8.6
Taal
Engels
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
90 tot 240 minuten
Leeftijd
15+
Moeilijkheidsgraad
Zware kost
BGGID
€ 97,88
Vandaag Verzonden

In de eindeloze duisternis van het universum ontvouwt zich een episch avontuur, waar de stoutmoedigsten onder ons het opnemen tegen de angstaanjagende Voidborn. Voidfall brengt het 4X genre naar de liefhebbers van Euro-stijl bordspellen, waarbij spanning, strategische besluitvorming en diepgaande rijkpersonalisatie centraal staan in een universum op de rand van de afgrond.

Als speler neem je de rol aan van de leider van een Groots Huis, vastberaden om weerstand te bieden tegen de dreigende krachten van de Voidborn. Met drie verschillende cycli om te doorlopen, biedt elk een uniek galactisch event dat het speelveld drastisch kan veranderen, een nieuwe scoring conditie en een specifieke set focuskaarten die kunnen worden gespeeld.

Het hart van de gameplay wordt gevormd door de keuze en volgorde van deze focuskaarten. Als leider moet je een delicaat evenwicht vinden tussen het beheren van je sectorinfrastructuur, het verbeteren van je technologieën en het bevorderen van je huis-specifieke beschavingssporen. Deze acties zijn cruciaal voor het verkrijgen van een voordeel in het uitgestrekte landschap van Voidfall, waar de concurrentie hevig is en de hulpbronnen beperkt zijn.

Spelers hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende spelmodi, elk met zijn eigen unieke uitdagingen. Of je nu solo of coöperatief speelt, waarbij je de Voidborn terugdringt, of concurrerend, waarbij je rivalen overtreft in het herstel van de Domineum - de regels en het spelsysteem blijven hetzelfde, wat een naadloze speelervaring garandeert.

Een opvallend kenmerk van Voidfall is de gedetailleerde ruimtegevechten, waar strategie en voorbereiding prevaleren boven geluk. In plaats van te vertrouwen op dobbelstenen, zijn de gevechten volledig deterministisch, belonen ze zorgvuldige planning en de vaardigheid om je tegenstanders te slim af te zijn.

Bereid je voor op een reis vol onbekende galactische gebeurtenissen, machtige ruimtevloten en onvergetelijke avonturen. Voidfall nodigt je uit om te dompelen in een ruimteverhaal waarin elke beslissing telt.

Spelmechanismen
Area-Impulse, Command Cards, Cooperative Game, Events, Grid Movement, Hand Management, Hexagon Grid, Modular Board, Variable Player Powers
Designer
Nigel Buckle
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!